2009

Jag hittade denna i Jennifers blogg och bestämde mig för att göra den!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag var ute och reste i 26 timmar innan jag kom fram, jag bestökte poolcirkeln, tog studenten, var i Österrike, gick på bal, slutförde ett projektarbete, kom över en kille genom att falla för en annan, jobbade heltid (nästan) en hel höst, vrickade båda fötterna samtidigt, gick inte i skolan till vardags...jag har gjort mycket nya saker i år!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade faktiskt inga, brukar ändå inte hålla dem.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.
4. Dog någon som stod dig nära?
Ja.
5. Vilka länder besökte du?
Österrike, Lettland, Norge.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Jajamensan!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
5 juni, 27 december, 13 december.
8. Vad var din största framgång 2009?
Att jag lyckades skaffa mig ett jobb och verkligen tog tag i Frankrikeresan och såg till så att den blev av. Dessutom har jag lyckats hålla kontakt med mina vänner under hösten vilket gör mig glad!
9. Största misstaget?
Jag vet inte om jag gjort några stora misstag i år. Jag ångrar ingenting!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nja, jag stukade foten jättemycket i somras, och nu har jag varit förkyld ett tag, men ingenting allvarligt.
11. Bästa köpet?
Det vet jag faktiskt inte. Sjukt prisvärda kläder på kupan kanske?
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Frankrikeresan som jag betalade i förrgår.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker, trevliga arbetskamrater, underbara vänner, härliga stunder tillsammans med folk som jag bryr mig om och att inte ha en massa plugg, bland annat!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Massa Britney Spearslåtar, I know you want me, So what - pink, we go together - grease, don't stop believing - journey, dansar aldrig nykter - magnus uggla, is it true - yohanna....
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket, mycket gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt mig i.
17. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit initiativ.
18. Hur tillbringade du julen?
Med min familj, min farbror och min farfar hemma hos min farfar.
19. Blev du kär i år?
Japp!
20. Favoritprogram på TV?
Idol (såklart!) Melodifestivalen och House.
21. Bästa boken du läste i år?
Det vet jag inte. Tusen strålande solar kanske, om jag läste den i år...
22. Största musikaliska upptäckten?
Återupptäckte Britney Spears, annars gillar jag Jason Derulo just nu. 24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jadå, rutiga kokboken och ett regnställ.
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nja, inte som någon kunde köpt åt mig i alla fall :P
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag vaknade i Näsland av att AnnaGreta kom in i "mitt" rum och sjöng för mig. Jag fick lite paket, jag, kusinerna och AnnaGreta fikade, någa snälla människor ringde och det var en allmänt bra dag!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej, jag tror inte det.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Mycket leggings och stuprörsjeans. Självklart klassikern långkalsonger och shorts när det blev kallare på hösten. Dessutom mycket limegrönt....
29. Vad fick dig att må bra?
Att träffa kompisarna, jobba ta det lugnt.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Självklart Robin Bengtsson och Jake (Taylor Lautner) i Twilight.
31. Vem saknade du?
Jennifer i januari, och några som jag alltid saknar
32. De bästa nya människorna du träffade?
Alla härlga nya arbetskamrater på CityMail; Patrik, Sebastian, Micke, Magnus, Sofia, Ida, Aina och några till.Näsland ;D

Nu är jag i Näsland, hos kusinerna. Det är jättekallt och jättemycker snö, men ändå jättemysigt. Igår tillbringade vi hela dagen i bilen. Det var inte lika mysigt. Vid halv 10 kom vi iväg och halv 7 kom vi fram. Det var tydligen jättehalt och vi såg minst tre bilar som kört av vägen, därför fick inte jag köra någonting. Men det gick bra ändå. Vi lyssnade på musik och jag och Camilla tittade på "Sex and he city" säsong 1 som vi fick i julklapp. Perfekt serie att se i bilen! Om 18 dagar åker jag till Frankrike. Är det inte galet? Jag tycker det känns helt knäppt, men samtidigt så j-la kul!

God jul, och god fortsättning på er! Min jul var jättemysig. Vi firade i farfars lägenhet med mängder av mat och många fina paket. Bland annat fick jag en mini-pc som ni kan se nedan. Nu kommer vi kunna hålla kontakten även när jag är i Frankrike, bra va?!

 

Snygg är den också ;D

 

Jag fick även en resväska, så nu har jag allt fixat och klart. Nästan. Ska bara packa, men det tar jag när jag kommer hem igen härifrån, vilket blir antingen den 7:e eller 9:e, det beror lite på :)

 

Över och ut!

//Amanda


Imorrn är det julafton!

Oj oj! Det är naajs :D

Idag var sista dagen på citymail, i alla fall innan jag åker. Väldigt sprjligt, faktiskt. Inte för att jag grinade eller så, men det kändes lite sorjligt. Jag hade bakat kakor till dem, och de blev uppskattade. Sånt är alltid kul :).

Nu ska jag titta på Love Actually, det måste vara bästa julfilmen någonsin!

Över och ut.
//A

One down, plenty to go

Idag klarade jag av mitt första "hejdå" inför Frankrike. Det är först när man börjar tänka på att man inte kommer träffa alla på länge som man faktiskt börjar förstå vad det är man håller på att göra. I alla fall fungerar jag så. Idag fick jag veta att jag bara ska jobba på onsdag nästa vecka. Måndag och tisdag är alltså, än så länge, lediga dagar. Alltså har jag bara en dag kvar på citymail innan jag åker. Patrik, aka Sandberg, jobbar inte på onsdag. Därför blev han mitt första avsked. Efter jobbet idag skulle han åka till city och handla julklappar. Eftersom jag inte hade någonting annat för mig och han frågade om jag ville hänga med så följde jag med. Snö, julhandel några dagar innan stan, bra sällskap och munkar är en svårslagen kombination. Det var jättemysigt!

Det känns faktiskt jättekonstigt att jag inte kommer träffa min familj och mina vänner på en termin. Det känns helskumt. Alla frågar hur det känns och om jag är exalterad. Jag är både exalterad, samtidigt som jag är lite rädd. Det kommer att bli jättekul, det tvivlar jag inte en sekund på, men jag är ändå rädd för att säga hejdå till allt det trygga och lämna allt känt här, för att ge mig av ut i det okända. Typ så känns det.

Dagen i övrigt har varit bra. Jag har lite separationsångest. Men det vore antagligen konstigt annars. Jag och Jennifer kom på att vi bara har typ 6 dagar kvar tillsammans. Om hon inte kommer hem i sommar innebär det att vi efter cirka den 26:e inte kommer träffas på mer än 7 månader. Det kommer bli plågsamt att säga hejdå till henne. Usch, jag vill inte tänka på det.

Nu ska jag pyssla lite julklappar.

Later!
//Amanda

Snöstorm!

På riktigt. Det var snöstorm när jag cyklade ut till rundan idag. Det kändes ungefär som att försöka åka skidor i motvind uppe på kalflället. Enda skillnaden var att jag satt på en cykel och inte hade skidglasögon på mig. Nästan. Det var en spännaden upplevelse. Det var inte plogat någonstans i hela vasastan, med undantag från cirka 10 meter på Torsgatan. Halelujah för de 10 metrarna!

Det var fysiskt omöjligt att cykla, sundtals. Så fort man satte sig på cykeln och försökte trampa så glet bakhjulet runt ett varv utan att få fäste någonstans och så vinglade man åt sidan. Det var en spännande dag. Stundtals gick det att cykla. Men på hela rundan lyckades jag inte cykla en enda gång. jag pulsade, på riktigt, fram genom 40 cm snö, iklädd löparskor. Jag skojar inte när jag säger att mina strumpor gick att krama vatten ur när jag kom in. Trots all snö så var det inte så farligt, egentligen. Jag frös inte. Jag överlevde. Jag ramlade inte och bäst av allt, jag lyckades skratta åt mig själv när jag kom in från rundan. Nu hoppas jag att de plogar tills imorgon. Annars kan det bli kul att försöka ta sig till Rörstrandsgatan....(där ska jag dela, distriktet ligger längts bort från kontoret av alla distrikt)

Nu har jag skottat infarten fri från snö!

Igår bokade pappa biljetter till Frankrike! 15 januari bär det av!

//Amanda


ojdå.

Ja. Vad kan man säga.

Äsch, det kommer fler tillfällen!

Puss!

15 december

Jag åkte aldrig till Mörby centrum. Jag tar det imorrn i stället, på väg hem från jobbet. Det blir bra. De ringde från 111 och ville att jag skulle komma dit och jobba. Klockan 9 börjar jag. Jag kom på efter att jag lagt på att jag inte har en aning om hur man sorterar post på deras sätt. De använder sig nämligen av ställskåp och inte kammskåp som vi har på 113. Sedan undrade jag om de visste om att jag aldrig någonsin ställt post. Jag hoppas det, annars blir det en otrevlig överraskning för dem i morgon bitti.

När man är ledig en dag, då får man så otroligt mycket tid att fylla ut. I alla fall om man inte träffar någon kompis. Ändå har jag inte fått så mycket gjort. Men jag har i alla fall köpt två julklappar och skottat infarten fri från snö. Det ni. Nu ska jag slå in julklappar och sätta in bilder i mitt fotoalbum.

Later!
//A

Leeeedig!

Tjohooo jag är ledig!

Och egentligen satte jag på datorn för att se hur jag kan ta mig till Mörby Centrum... så det kan gå.

puss!

Sankta Luciaaa

Wohoo! Jag älskar Lucia! Igår var det luciatåg i Danderyds kyrka med min kör! Det var mysigt, det gick bra men var lite läskigt. Nästan roligast av allt var alla som kom och tittade som kom dit för att se mig, alltså för min skull! Sånt gör mig glad. Riktigt glad. Fråga Elias. Han vet.

Snön har kommit också!
Det är mysigt, men det var jätteläskigt att dela ut post idag. Det var verkligen snorhalt. Men jag tog det lugnt och ramlade inte. Jag lyckades även undvika att krocka eller att välta cykeln. Förutom en aggresiv hund förflöt dagen utan problem. I kväll hade Danderyds Gymnasium luciatåg. Det var väldigt fint, men jag var lite bitter över att vi hade samma reportoar tre år i rad och sedan nu, när vi inte är kvar längre, då gör de en ny. Men, men, sånt är livet.

I fredags hade vi afterwork på jobbet. Jag, Ida, Mange, Sandberg, Micke, Manges tjej Camilla och Jonas stannade kvar efter jobbet för att dricka öl/cider, snacka skit och äta mat. Det var väldans mysigt och blev kanske något senare än jag hade tänkt på grund av en viss promenad i Bergshamra. Sånt tycker jag om!

I morgon ska jag inte jobba, i alla fall vet jag inte om det nu. Därför är jag uppe såhär sent. Men nu är det snart läggdags i alla fall.

Över och ut!
//A

9 december

Det är verkligen konstigt att man kan få så ont i armen av en liten fjantig spruta. Jag tog sprutan i onsdags och kände typ ingenting då. Det var lite värre igår, men idag är det rent löjligt, jag kan inte luta mig mot en vägg med den "onda" armen mot väggen. Det gör för ont. Det känns typ svullet... jaja, det går ju över, men lite förundrad är jag allt.

Idag fyller Helena år, grattis! Hon kom in på läkarlinjen i Uppsala!!!!! Det är helt galet, jag är så glad för hennes skull! Grattis, igen!

Vad mer händer? Fisken igår blev god och jag insåg att det är en smärre konst att koka potatis, men det blev bra ändå. Astrid hade pianokonsert också. Det var rätt nostalgiskt att sitta i publiken och inte vara nervös över att spela själv. Det kändes ganska knäppt faktiskt. Som om jag inte riktigt förstått att jag inte tar lektioner längre.

I mådags sprang jag på min kenyanske brevbärar"vän", Moses, på rundan. Jag fick lite panik, men det gick bra, han verkar ha förstått vinken vilket uppskattas.

Nu sitter jag här, nydushad och lyssnar på en av de bästa låtarna någonsin, kanske. Lyssna själva!

 

Det är en finsk rockgrupp, skulle man kanske kalla dem, som heter Apocalyptica. De har gjort en del Metallicacovers. Men de gör dem inte på det valiga sättet, utan de gör det på cello. I just denna låt har de lånat in sångarna från the Rasmus och HIM, och jag måste säga att jag verkligen tycker att de gör låten helt galet bra!

 

Nä, nu ska jag titta på idol från i fredags.

 

Later!

//Amanda


Leeedig!

Idag har jag varit ledig. Eller, ja inte ledig som i semester utan ledig som i att jag inte behövdes på jobbet idag. Men det var så skönt! Jag sov till typ halv 10, gick upp, åt frukost och satt sedan kvar vid bordet och läste pc-tidningen som låg framme. Den är riktigt spännande, faktiskt! Sedan har jag läst lite, kollat upp vad jag ska laga för smaskigt till middag, det blir torsk i ugn, här kan ni se receptet. Torsken kommer för övrigt från Traena, och det är jag som dragit upp den, med mina egna händer. Det ni!

När jag hittat ett recept jag ville laga så insåg jag att några ingredienser fattades så jag åkte till Sabis, näsbyparks centrum, för att köpa dem. Det var faktiskt full rulle i centrumet, för ovanlighetens skull. Kul att se! Handlandet gick bra och väl hemma igen har jag slagit in Helenas paket (hon fyller ju år imorrn!), fixat runt lite och tittat på en film. Changeling heter den, regisserad av Clint Eastwood med Angelina Jolie i huvudrollen. Riktigt bra var den. Rekommenderas!

Nu ska jag laga mat!
//Amanda

Oh my God!

Det börjar närma sig!

Min bilvande skola!

Igen...

ett av de två potentiella boendena.

Och det andra boendet.

OJ, oj oj oj nu känns det verkligen som det börjar dra ihop sig! Jag har in princip bestämt vart jag ska bo, ska försöka fiza förskottsbetalningen nu i veckan och sen är allt klart! Då är det bara småsaker som måste fixas, typ flygbiljetter, mobilupplåsning osv. En sak på "småsakslistan" har jag i alla fall lyckats pricka av idag: Jag har vaccinerat mig mot svininfluensan. Det gick väldigt fort och var nästan ingen kö alls. Totalt kanske jag var där inne i en kvart. Snabbt och smärtfritt, som man brukar säga.

 

Nu ska jag göra en blandskiva till jobbet med lite nyare musik, Sebastians krav :)

 

Later!

//Amanda

 

 


Morr!

Okej, andas in, andas ut. Så. Nu har jag lugnat ner mig. Självklart är jag medveten om att det kommer att bli tufft när jag åker iväg. Det kommer vara mycket nytt på en gång och jag kommer antagligen ha en fantastisk hemlängtan. Det kanske inte kommer vara så lätt att få kompisar, och fransmän är ju inte direkt kännt som det snällaste släktet i världen MEN jag har valt att inte fokusera på det, för gissa vad?! Om jag tänker för mycket på det, då kommer jag aldrig våga åka, och vågar jag inte åka, då kommer jag ångra mig. Därför försöker jag att se saker och ting från den positiva sidan. Jag blir bara så trött på mina päron när de säger "Du måste ju kämpa på och bita ihop...och vara beredd på att det kan bli tufft". Jag vet knappt någon annan person (eller jo det gör jag, men nu generaliserar jag) som har kämpat och bitit ihop lika mycket som jag. Jag har envist uppnått alla de mål som jag har satt upp för mig själv. Jag låter väldigt sällan någonting stoppa mig. Varför skulle jag göra det denna gång? GAH! Jag blir så trött på dem ibland!

//en ganska arg Amanda

Händelserik helg, trots allt.

Jag hade ju verkligen ingenting inplanerat för helgen, men ändå känns det som att jag har hunnit med en del! I fredags hann jag för ovanlighetens skull hem mellan kören och jobbet, så jag slapp ha med mig massa tomma matlådor dit. Efter kören följde jag med Helena hem, vi pratade (eller rättare sagt jag pratade massor och hon lyssnade mest), åt god mat och pratade ännu mer, det var jättemysigt!

I går kom Jennifer hit på kvällen, vi hyrde en film som hette "the proposal". Det var verkligen en typisk amerikansk, romantisk komedi, men en av de bättre av sitt slag. Helt klart sevärd och rolig. Idag var jag inställd på att träffa Karro, men sedan visade det sig att farfar skulle hit på middag, så vi får ta det i veckan hoppas jag! Amanda ringde också och drog ut mig ur huset i några timmar mitt på dagen. Vi hamnade på Överjärva gård där de hade julmarknad. Det var kallt, men mysigt och de hade en jätteduktig kör som sjöng luciasånger. Julstämmningen infann sig ordentligt i min värld.

Nu har jag precis skjutsat hem farfar, sitter och äter upp dagens chokladbit från chokladkalendern och jag tror att när jag skrivit klart detta inlägg så ska jag se på julkalendern. Jag älskar att man kan se den på datorn, om man missar något avsnitt.

Mer än så har jag inte att säga.

Över och ut
//Amanda

Knäpphotet undanröjt

I alla fall för stunden. Jag gör som Miriam rådde mig att göra, skyller allt på hormonerna. Jag känner mig i alla fall lite mer normal idag, och det beror antagligen på att jag pratat nästan konstant med människor om att jag håller på att bli knäpp. Så nu har jag nog gjort halva världen knäpp men själv undvikit att balla ur. Det känns bra!

Nu är det helg! Det är alltid lika kul att kunna sova hur länge man vill. Igår somnade jag nog kring typ två och vaknade någon gång vid 12 och tänkte att snart ska jag gå upp. Sedan sov jag ett tag till och vaknade klockan 1 av pappa som kom in i mitt rum och sa: Amanda, klockan är 1!. Då gick jag upp. Alltså har jag sovit 11 timmar i natt. Det behövdes antagligen. Annars har jag inte gjort mycket idag. Jag har läst "breaking dawn", den fjärde boken i Twilight-serien. Jag har redan läst den en gång, men då läste jag den verkligen jättefort, för att jag var så nyfiken på vad som skulle hända. Nu tar jag det lite långsammare.

I kväll ska mina päron ut
, för en gångs skull. Camilla och Astrid är på lufsarläger. Det innebär att man åker till Täby församlings görsamlingsgård ute på Väddö och pysslar en helg. Astrid brukar gå till kyrkan en gång i veckan för att pyssla med sin lufsargrupp, och Camilla är ledare för en annan grupp. Förhoppningsvis har de jättekul! Men detta innebär att mitt hus är tomt ikväll. Come join me, anyone?

Över och ut!
//Amanda

Elgiganten

Jag satt precis och läste igenom lite gamla blogginlägg. Jag måste säga att det var ganska kul läsning, om man får vara så osvensk och skriva så om sig själv. Nu var jag det i alla fall.

Jag måste berätta om vad jag gjorde igår! Som vanligt jobbade jag, men när jag kommit hem, efter middagen, då åkte jag, pappa, Eva och Astrid iväg till Arninge för att handla. Eller, egentligen skulle bara Eva, pappa och Astrid åkt och handlat mat, men sedan kom jag på att jag ville gå till el-giganten och titta på mini-laptops. Då bestämde pappa att han inte ville följa med längre, men ändrade sig sedan när han insåg att han kunde få gå runt på el-giganten med mig och titta på roliga teknikprylar. I vilket fall som helst kom vi iväg till Arninge och jag tittade på datorer.

 

Tänk om man fick en sånhär snygging i julklapp :)


Jag lyckades även inhandla årets första julklapp. Det känns bra, men jag är däremot lite småstressad över att jag inte vet vad jag ska köpa för fint till Helena. Hon fyller ju år snart!

Jaja, det är ett senare problem. På elgiganten fanns även en snygg högtalare som man kan koppla till i-poden. En sådan önskar jag mig också, det är antagligen bra att ha i Frankrike, jag kommer försmäkta utan musik.

Klart slut!
//Amanda

 

 


Jag håller på att bli knäpp

Ja, på riktigt. Det känns i alla fall som det. Jag har ingen aning om vad jag håller på med. Det är helt sjukt. Som om jag på något vänster vill bli sårad. Fast det vill jag ju inte. Eller? Som sagt, jag går igenom en period av förvirring i största allmänhet. Men samtidigt som jag är jätteförvirrad så tycker jag om det. Jag måste bara hitta något sätt att aktivera mig på i helgen så att jag inte hinner tänka så mycket. Då kan det bli knepigt. Men det ska nog lösa sig. Julklappshandel är det ju aldrig för tidigt att börja tänka på, och så har jag ju lite trevliga kompisar som jag inte träffat på alldeles för länge.

Ja, just det! Anledningen till att jag överhuvudtaget satte mig här var för att berätta en fantastisk nyhet; jag delade ut post idag på 2 timmar och 17 minuter! Wohoo! Det säger antagligen itne er så mycket, men jag har tidigare aldrig lyckats dela på under 2,5 timmar, och bara för någon vecka sedan var jag riktigt nöjd om jag lyckades dela på under tre timmar. Alltså, jag gör stora framsteg just nu!

Nu ska jag fixa en najs spellista så att jag kan dela ännu fortare imorrn!

Klart slut!
//Amanda

Hej mitt vinterland!

Nja, inte riktigt men nästan. Om det började regna nu så skulle det snöa... eller... ja ni förstår vad jag menar. Om det kom nederbörd nu så skulle den falla i form av snö var nog det jag egentligen ville säga. Helena är i Umeå idag på PIL-intervju för läkarlinjen. Jag hoppas att det går bra för henne, och att hon tycker om Umeå. Hon har ju aldrig varit där! En trevlig stad är det i alla fall.

Jag har hakat upp mig. Jag tänker konstant på en och samma sak. Jag tänker inte säga vad det är. I alla fall inte här på bloggen, vilket gör att det är lite halvsvårt att blogga eftersom jag hela tiden tänker på saker jag inte kan/får skriva om.

Här har ni förklaringen till mina kanske inte så roliga inlägg. Det finns andra förklaringar också, men anledningen ovan är kanske den främsta.

Jo! Nu poppade en ny sak upp i mitt huvud! Jag ringde till Frankrike idag! Det är verkligen inte lätt att prata franska i telefon, måste jag säga.

[edit]
Bloggen blev visst konstig och publicerade aldrig detta inlägg... jaja bättre sent än aldrig, antar jag.

Över och ut.


två bra dagar :)

Jag har haft ett par riktigt bra dagar sedan jag skrev sist! Postmängderna är rätt små just nu vilket innebar att jag för omväxlings skull fick börja jobba 11 igår. Så sjukt skönt att få sova. Trots sovmorgonen lyckades jag ändå försova mig. Inte så bra, men jag är rätt stolt över migsjälv ändå faktiskt. Trots att pappa ringde och väckte mig klockan 10 så lyckades jag hinna med bussen som gick från Roslagsnäsby trafikplats 10.25. Och då hann jag även koka gröt, äta upp den, klä på mig och ta fram en matlåda. Skillat?! Ja, jag tycker det.

På kvällen gick jag promenix med Jennifer. Oj oj oj vad hon fick lyssna mycket på min röst, stackarn. Haha, men ja, hon ville höra ;)

Idag började jag 7, som vanligt, och lyckades stå helt ensam och sortera ett helt postnummer. I vanliga fall är vi två som gör det, så jag är glad och stolt över att jag klarade av att stå själv. Självförtroendeboost, oh yeah! Efter jobbet dushade jag och sedan hängde jag lite med Mange och Sandberg. Jag jobbade lite gratis i väntan på att Jennifers tåg skulle komma in till Tekniska. Vi tog tuben till centralen och gick till H&M. Jag hittade tre jättefina saker :) Jag kanske lägger upp bilder på dem sen, men bara kanske. I alla fall så var det ett par jeansleggings, en skjortklänning och enjättesnygg t-shirt. Jennifer lyckades inte riktigt lika bra, men hon hittade en present till sin ömma moder i alla fall :)

Vi  åt middag i Kungshallarna också, det var mysigt, gott och jättemättande! Sen åkte vi hem. Nu har jag precis kollat på årets julkalender. Jag måste säga att den har potential. Lite löjlig är den, men julstämmningen finns där, och den är helt klart bättre än förra årtes haschiga "skägget i brevlådan". Denna ska jag följa!

Nu börjar "House"!

Klart slut
//Amanda

[edit]
House har haft säsongsavslutning.... snyft.

RSS 2.0