seeeeg

Jag är jättetrött! Ändå har jag inte varit uppe i mer ät kanske tolv-tretton timmar. Jag vet inte vad det är för fel på mig, men någonting måste det vara. Nu ska jag sova, god natt!

//Amanda

förkyld

Idag är jag förkyld. Jag har typ varitdet jättelänge känns det som. I vilket fall som helst så är det måndag idag. Jag var i skolan och det var helt okej, rätt slappt. Helgen var kul, i lördags var jag i Romme över dagen med familjen, kul att prova skidorna och åka lite skidor igen. I går tog jag det bara jättelugnt. Skönt!

Koncert för föräldrarna imorrn! Japps, så är det, jag ska ha koncert med ensembelgruppen jag är med i imorrn för våra föräldrar. Det ska bli jättekul, fast det är rätt nervöst. Det kommer säkert gå bra, vi har övat mycket så det blir inga problem. Hoppas bara förkyldningen lägger sig.

Nu ska jag gå och göra läxor, jag har historiaprov på torsdag, blääää. Och på onsdag ska jag träffa mina konfrimander för första gången! Läskigt! Jag kom ut på finnåker 1, vilket var mtt första val, där hade jag tur. Hoppas de är snälla. Det är de säkert.

Plugg plugg plugg plugg plugg plugg

puss o kram!

//Amanda

hmm...

Okej, såhär är det: En tjej jag skulle säga är en kompis men som jag inte har speciellt bra kontakt med tar kontakt med mig via en helt vanlig communitysida och börjar prata om vardagliga ting. Tidigare gick vi i samma klass, men sedan nian slutade har jag inte speciellt mycket kontakt med henne. När jag tittar i hennes "gästbok" ser jag att alla meddelanden jag någonsin skickat till henne är raderade. Hur ska jag tolka detta? Som att hon inte vill att folk ska se att hon har pratat med mig? Eller hur ska jag tolka det? Hon har kvar alla sina andra meddelanden....

Well, folk sänder ut konstiga signaler ibland.

Idag kom min kära vän Jenniferäntligen hem! Efter fyra veckor så fick jag prata med henne igen, och vi ska ses imorrn. Hjälp vad mycket jag har saknat henne!!

Freddi kom hit idag på middag. Pappa och min yngsta lillasyster skulle iväg till några, men jag och Camilla, min äldre lillasyster ville inte följa med, så vi bjöd hem varsin kompis på middag i stället. Det blev ugnsgratinerade tortillias med kladdkaka som efterrätt, mums!

Annars har jag köpt nya pjäxor med pappa i täby centrum också. Hittade äntligen ett par som passar mina fötter, dessutom var de snygga! Nu längtar jag efter att få prova dem i backarna! Se upp Bansko här kommer jag!!

Ha det bra! Kram

//Amanda

UTTRÅKAD

Jag har ingenting vettigt att göra. Ingenting ovettigt heller för den delen. Så vad gör min dumma, knäppa hjärna? Jo den får för sig att bli überdeprimerad såklart, även fast jag har absolut nada att klaga över. I alla fall inte i jämförelse med andra som har det mycket värre än jag.

Idag har varit en kort dag. Slutade skolan vid halv två och skuttade ner till syo. Individuella valen ska vara gjorda innan söndag och det var en del saker jag behövde fråga om. Jag fick svar, så nu ska jag vara skriva ut blanketten och lämna in den.

Jag klippte mig igår. Riktigt kort, page. Själv tyckte jag att det blev väldans bra, och de reaktioner jag fått har varit bra.  Kerstis var bäst! Hon kommer på morgonen går förbi mig tre gånger och kramar Stefan och jag vet inte allt vad hon gör, men i vilket fall går hon bort mot sitt skåp (hon har ännu inte sett mitt hår) och börjar låsa upp då John kommer fram till henne och frågar om hon har sett mig (syftar på håret).  Kersti rusar tillbaka till mig och  ställer sig ftamför mig och säger "OJ DJÄÄÄVLAR".

Hahaa, det är svårt att förklara så här, men det var väääldigt kul!

Det var jätteläskigt att klippa av allt hår, jag var väldigt nervös innan kan jag säga! Jag menar, jag hade hår en bit nedanför axlarna, nu är det i höjd med min haka ungefär... men det blev bra, vilket är huvudsaken!

Ha det bra, du som läser !

//Amanda

Välkommen hem!

RSS 2.0