inspiration!

Nu har jag inte uppdaterat på år och dar! Men nyss hände något, jag fick inspiration till att sätta mig här framför min dator och skriva ner mina tankar så att allmänheten kan läsa dem. Är det inte fantastiskt så säg?

Ikväll kommer Eurovision Song Contest på TV, och schlagerfantast som jag är har jag bjudit in likasinnade för att titta på årets roligaste TV-händelse (kanske?) tillsammans med mig. Nu är det så att de senaste två åren har jag missat denna fantastiska företeelse av olika anledningar, och alltid sett finalen dagen efter, inspelad, när jag vetat om resultatet, så årets final kommer bli något alldeles extra för min del. Jag tycker att Norges bidrag är riktigt bra, men jag börjar även tycka om Malenas låt mer och mer faktiskt, så jag hoppas självklart på Sverige :)

Idag har jag provjobbat på Kevinges golfklubb, i deras kiosk. Tyvärr var det inte så många golfare ute, men jag fick mig ett gott skratt i alla fall åt några riktiga brats i 20-årsåldern.

Braten: Du, kan man öppna konto här?
Jag: Nej, jag tror inte det.
[Malin (chefen) kommer]
Jag: Malin, kan man öppna konto här?
Malin (lite förvirrat): Ja visst, det går bra.
Braten: Vad bra, jag vill göra det.
M: Ja, då ska jag bara ta dina kontouppgifter
B: Det är lika bra att jag skriver upp det i pappas namn, han är ju här nästan varje dag och äter så...
M: Jaså, så pappa betalar...
B (skruvar på sig): Nej alltså, han...
Bratens kompisar: Hahaha jaa pappa betalar
Kompis: Jag tar en bulle och en cola, skriv upp det på hans pappas.
Jag: öh...okej

Hela konversationen sägs med en fantastiskt bratig accent och alla är klädda i lacosteskor, pikétröjor och välfixade frisyrer, jag tyckte det hela var väldigt roligt!

När jag kom hem från jobbandet, som jag tror gick bra, så bakade jag en rabarberpaj åt mina kära kompisar som kommer ikväll, sedan städade jag mitt rum och bestämde mig för att ignorera mina läxor och göra dem i morgon i stället.

Vi får se hur länge det dröjer tills nästa gång jag får inspiration!
//Amanda


RSS 2.0