Tillbaks till verkligheten

Nu är jag här igen. Om det nu skulle vara någon som saknat mina fantastiska blogginlägg kan jag säga att jag verklgen inte har orkat. Jag har även blivit något avskräkt av att vem som helst kan läsa om mitt liv och vad jag gör. Jag vet inte om jag vill att man ska kunna det. I vilket fall som helst har sommaren varit TOPPEN! Verkligen. Det gick bra att vara konfaledare och konfirmanderna vad så snälla och söta, och framförallt otroligt musikaliska. Musikalen de satte upp blev fantastisk! Alla var så grymt duktiga, och jag var så stolt över dem!

Sommaren har tyvärr gått alldeles för fort, innan jag han riktigt tänka efter så var det augusti och min födelsedag. Det hade ju varit trevligt om ni, kära släktingar, som antagligen inte läser denna blogg men i alla fall, hade ringt, eller i alla fall visat lite tecken på att komma ihåg att jag finns. Lite irriterande, men jag överlever denna gången också.

Nu har skolan börjat igen och det känns bara bra faktiskt. Det är skönt att få lite rutin på dagarna igen, men jag kommer sakna de lata dagarna när jag sitter med jobb och läxor upp över öronen.

Lite allmän lägesuppdatering. Jag såg "underbara älskade" idag. Den var bra tycker jag, men fantastiskt sorjlig. Jag satt och grät. Det är sällan det händer mig. Jag vet dock inte om det var för att jag har varit lite allmänt känslig hela dagen eller om det är för att den faktiskt var en snyftfilm, men i vilket fall så satt jag och grät ett antal gången under filmen... Lite genant faktiskt.

jaja, Nu vet ni att jag fortfarande finns, om det nu är någon som läser den skit jag skriver.

Sov gott!
// A

RSS 2.0