Lyckad lördag!

Dagen började ofantligt dåligt. Allt kändes sådär fel, som det kan göra ibland, och allt blev därefter. Efter en rad dumma saker så redde det i alla fall ut sig, och jag åkte iväg till roslagsbanan, det var ju dags för julshopping med Jennifer! Vi var lagom taggade bägge två, och var sådär härligt ineffektiva som man bara kan vara ibland. Vi hade däremot jättemysigt och hann med massa trevliga saker, dock inte så mycket julklappar. Jag lyckades i alla fall hitta en present till Astrid, och en till Helena, som ju bli stora damen på tisdag!!

När vi gått omkring ett tag kom vi på att bio inte vore så tokigt, så vi gick för att köpa biobiljetter. Twilight blev det, lite härmigt eftersom att Camilla också skulle se den idag... Det visade sig att vi satt nästan brevid varandra också, men det spelade egetligen ingen roll. Filmen var verkligen jättebra, det var några saker som var lite övedrivna, men filmen var ändå väldigt, väldigt bra :-), den borde ni gå och se!



Filmen blev ju inte direkt sämre av att en av de två huvudkaraktärerna var läskigt snygg... Kolla bara :)



Grejen med honom var att man inte tyckte att han var så snygg i början, men allteftersom filmen fortsatte så blev han bara snyggare och snyggare...

Efter filmen gick vi vidare til Espresso house. Tyvärr såg vi inte Robin den här gången, men vi hade det trevligt i alla fall. Kort sagt var det en väldigt lyckad dag! Tack :-)

À bientôt!
//Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0